Sari la conținut
Home » Blog » NEUROPOLEN PENTRU REGENERAREA NERVILOR DUPĂ AVC

NEUROPOLEN PENTRU REGENERAREA NERVILOR DUPĂ AVC

NEUROPOLEN PENTRU REGENERAREA NERVILOR DUPĂ AVC
1 maior Gheorghe Giurgiu
Centrul Medical Deniplant-Aide Sante, Biomedicina, Bucuresti, Romania
deniplant@gmail.com
https://orcid.org/0000-0002-5449-2712
2 Prof. dr. Manole Cojocaru
Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Medicină, București, România
cojocaru.manole@gmail.com
https://orcid.org/0000-0002-6871-577X

Context Accidentul vascular cerebral ischemic este cauza principală a dizabilităților fizice și psihologice pe termen lung. Accidentul vascular cerebral poate apărea atunci când un vas de sânge din creier este blocat, împiedicând țesutul din apropiere să primească nutrienți esențiali. Creierul posedă o capacitate extraordinară de a se vindeca după un accident vascular cerebral. Această capacitate, cunoscută sub numele de neuroplasticitate. În câteva săptămâni de la un accident vascular cerebral, încep să se formeze noi vase de sânge, iar neuronii nou-născuți migrează pe distanțe lungi către zona afectată pentru a ajuta procesul de regenerare a creierului.
Obiectiv Procesul de vindecare nu poate avea loc de la sine. Este nevoie de ajutorul tău pentru a-l activa. Pentru a determina dacă Neuropolen poate fi un tratament potențial pentru recuperarea accidentului vascular cerebral.
Materiale și metode Pentru a ajunge la aceste observații, am examinat modul în care Neuropolen și dieta rezolvă dizabilitățile.
Rezultate Cheia tratării unui accident vascular cerebral și minimizării daunelor pe termen lung este restabilirea rapidă și eficientă a fluxului sanguin la creier. Autorii au testat efectul Neuropolen. Am descoperit că Neuropolenul poate fi important pentru recuperarea funcțională după accident vascular cerebral. Pacienții cu accident vascular cerebral pot avea acces la Neuropolen, care poate ajuta la minimizarea gradului de complicații, stimularea îmbunătățește plasticitatea creierului, în care părțile nelezate ale creierului pot prelua funcția zonelor lezate ale creierului. Vă permite să recâștigați mișcarea și alte abilități după un accident vascular cerebral.
Concluzie Când are loc un accident vascular cerebral, o parte a creierului este deteriorată și multe dintre aceste conexiuni sunt distruse. Descoperirile noastre sugerează că Neuropolen poate fi o terapie potențială pentru recuperarea după un accident vascular cerebral, poate alimenta rapid cu oxigen creierul și poate proteja tone de celule cerebrale.

Cuvinte cheie: Neuropolen, neuroplasticitate, regenerarea celulelor creierului după accident vascular cerebral