Sari la conținut
Home » Ce spun medicii

Ce spun medicii

Ce spun medicii despre deniplant reprezinta o pagina in care medici de diferite specializari isi exprima parerea despre Deniplant.

Medic balneolog

Dr. Pretorian Suzana
Programe de cure balneare Danubius-Sovata 2009
Sovata cură psoriazis …detalii aici…

Medic de familie

Dr. Catalin Carmaciu
O noua abordare clinica si terapeutica in Psoriazis.  detalii

Dr. Catalin Carmaciu
Terapie de prima optiune in Psoriazis – Provocarea Deniplant . detalii..

Medicina interna, cardiologie, ecografie

Dr. Preda Nicolae
Medic Primar Medicina Interna Medic Primar Cardiolog doctor in Stiinte Medicale competenta :Ecografie
Ma numesc Preda Nicolae de profesie medic cu domiciliu in Resita, sunt tata a unui baiat de 13 ani care a fost diagnosticat cu Psoriazis gutat , din anul 2001.Diagnosticul a fost stabilit si confirmat inclusiv prin prelevare biopsie din produs biologic specific cutanat la Spit. Jud. Resita sectia Dermato-Venerice si Centrul Universitar Timisoara. Baiatul a urmat multiple scheme de tratament prescrise de medici dermatologi, clasice, moderne care au fost..detalii aici….

Medicina de familie , medicina generala , homeopatie

Dr. Alexandru Darie
Medic specialist MF, MG Competenta Medicina Muncii Competenta Homeopatie
„Am aflat de existenta tratamentului cu ceaiul Deniplant pentru boala Psoriazis, de la o pacienta pe care o am in evidenta. Aceasta mi-a povestit ca are un nepot care a avut aceasta boala si in urma acestui tratament leziunile i-au disparut complet..detalii

Medic dermatolog

Dr. Manta V.
Medic specialist Dermato-Venerologie
„Cu mai multi ani in urma, in ziarul Magazin a aparut un articol referitor la ceaiul Deniplant in care inventatorul acestuia afirma ca ar fi bun pentru tratarea bolii de piele Psoriazis. Desi am fost intrebat atunci, ce parere am de aceasta.detalii aici.

Medicina generala , acupunctura

DR. Ion Gheorghe

Psoriazisul este o boală a pielii, frecventă care răpește dificultățile de tratament, la începutul mileniului III. Este prezent în sat și oraș. Boala nu este contagioasă. Apariția sa poate fi la orice vârstă, chiar și din copilărie. Evoluția sa este cronică. Uneori elementele Psoriazis rezista in toata viata pacientului. Detalii aici.

Dr. Ion Gheorghe

 Produsul Polenoplasmin avand in compozitie polen, pulbere de roscove si drojdie de bere, ofera organismului o varietate mare de vitamine, minerale, aminoacizi si chiar enzime. Are un continut bogat de vitamine din grupul B, provitamina A, vitamina D,E etc. , minerale precum calciu, magneziu, crom, cupru, fier, potasiu, seleniu, etc.,  amonoacizi precum lizina, leucina, histidina, etc. Detalii aici...