Sari la conținut
Home » Dr. Ion Gheorghe

Dr. Ion Gheorghe

DR. Ion Gheorghe

Psoriazisul este o boală a pielii, frecventă care răpește dificultățile de tratament, la începutul mileniului III. Este prezent în sat și oraș. Boala nu este contagioasă. Apariția sa poate fi la orice vârstă, chiar și din copilărie. Evoluția sa este cronică. Uneori elementele Psoriazis rezista in toata viata pacientului. Detalii aici.
Elementele specifice bolii cu leziuni roșii care apar aproape simetric, în special pe braț, genunchi pielea din cap. În timp pot apărea în alte locuri (superioare și inferioare ale membrului), dacă se generalizează înseamnă că este o formă de psoriazis generalizat. 
Baza tratamentului este cea cu unguente, creme sau solutii pe baza de cignolina etc. Aceasta are un efect local, uneori foarte rapid. Dar reapariția este mai des și mai intensă, uneori chiar și după ce renunță la tratamentul cu unguente. De aceea unii pacienti trebuie sa continue tratamentul cu unguente, chiar daca acestea au efecte negative uneori. 
Folosind ceaiul Deniplant de la Fundația Medicală Speranta, ceai licențiat de domnul Gheorghe Giurgiu, președintele fundației a avut loc vindecarea și dispariția leziunilor în doar 6-12 luni. Tratamentul cu Deniplant poate fi folosit cu siguranță, fără alte preparate sau dietă. 
Chiar dacă tratamentul cu Deniplant este de lungă durată, este ușor de utilizat de către pacienți la domiciliul lor. și până acum nu există efecte negative. 
Toți cei 500 de pacienți care au trecut la fundație pot spune că acest tratament „Deniplant” are într-adevăr răspunsurile pozitive pe care și le dorește fiecare pacient. 
De aceea, fundația a primit această denumire „Speranță”, pentru a da pacientului speranța că se va vindeca, chiar dacă medicii spun că boala nu se poate vindeca. 
Pacientul are dreptul să știe că în România un produs care l-ar putea ajuta.

DR. ION GHEORGHE 
Cercetator stiintific principal Doctor primar- Medicina generala