Sari la conținut
Home » Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

1. Ce este Deniplant, este acesta un medicament?

RASPUNS :Deniplant nu este un medicament. Deniplant este o marca inregistrata in Romania si Uniunea Europeana. Sub acest brand sunt produse si comercizalizate in intreaga lume Remediile naturale Deniplant care se adreseaza afectiunilor autoimune, metabolice si neurologice

2. Ce este Ceaiul Deniplant?

RASPUNS: Ceaiul Deniplant este o pulbere de plante medicinale cultivate si din flora spontana in combinatie cu muguri de pomi fructiferi, din care se prepara un ceai, cu lamaie si miere, ceai care poate fi baut zilnic timp de mai multe luni. Ceiul Deniplant este avizat pentru punerea pe piata ca supliment nutritiv

3.Daca beau acest ceai e posibil sa ma vindec de psoriazis?

RASPUNS: Da,este posibil acest lucru. Pentru a te vindeca de psoriazis trebuie mai intai sa afli ce este psoriazisul. Cercetarile desfasurate dupa anul 2010 au demonstrat ca psoriazisul este o afectiune autoimuna metabolica provocata de disbioza microbiomului intestinal si cutanat si de o mutatie a genei CARD14 . Ceaiul Deniplant s-a dovedit a fi un imunomodulator genetic natural care poate rezolva disbioza microbiotei si pielea se vindeca singura de psoriazis . In Biblioteca Centrulul de Biomedicina Deniplant-Aide Sante puteti gasi lucrari in acest sens.

4. Este nevoie de unguente sau alte medicamente de uz intern sau extern?

RASPUNS: Din experienta proprie si a celor care au folosit Deniplant pana in prezent pentru a vedea daca plantele actioneaza sau nu, este bine sa se intrerupa administrarea unguentelor sau a altor medicamente pentru psoriazis.

La intreruperea unguentelor sau medicamentelor folosite (in special a celor cu cortizon, sau imunobiologice), datorita reactiei numita in termeni medicali REBAUND, este posibil sa va apara puncte noi sau pete rosii si in alte zone unde nu ati avut leziuni, insa aceste nu vor evolua mult si vor disparea primele .

Daca se foloseste in paralel un unguent, pielea se poate vindeca la suprafata mai repede de cat rezolvarea cauzelor interne si va veti pacali, leziunile aparand din nou la intreruperea unguentelor , pana ce deficientele interne nu sunt rezolvate definitiv Cititi brosura deniplant…
Daca nu rezistati fara ele, puteti folosi la inceput orice crema cosmetica, care sa nu contina medicamente .

5. Este nevoie de un regim anume sau restrictii alimentare?

RASPUNS :Din experienta proprie, regimul alimentar nu face de cat sa grabeasca eliminarea toxinelor din corp, insa nu ajuta la rezolvarea cauzelor interne. Din acest motiv la cei care au tinut regim alimentar, s-au vazut evolutii pozitive,  insa la intreruperea regimului au existat si evolutii negative. Omul trebuie sa aiba o alimentatie echilibrata. Puteti folosi aplicatia EGO pentru a va urmari reactiile organismului in functie de nutritie, sanatate, sport.

6. Daca ma scarpin si rup cojitele ce se intempla?

RASPUNS: De fiecare data cand interveniti asupra lor, prelungiti procesul de vindecare si exista tendinta sa se extinda suprafata lezata. In timp ce beti ceaiul ele vor cadea din ce in ce mai usor si acesta este un semn ca organismul a raspuns pozitiv.

7. Pot sa fac dus sau baie daca am plagi si scoame pe suprafete mari?

RASPUNS: Este recomandat sa faceti dus zilnic, insa nu cu apa fiarta,  insa nu frecati pielea dupa uscare pentru a indeparta cojile, pentru ca veti prelungi procesul de vindecare.

8.Pot urma cure balneare daca am psoriazis:

RASPUNS:Tratamentul hidro-mineral este un adjuvant al tratamentului local. Apa minerala are asupra unor dermatoze o actiune locala si una generala,

La noi in tara cele mai folosite ape minerale sunt urmatoarele: 

Apele arsenicale. Cele mai cunoscute statiuni sunt in regiunea Sucevei, cu ape alcaline, arsenicale, feruginoase si radioactive in zona ardealului, Sangiorz, Tusnad, sau Buzias. 

 • Ape sulfuroase iodurate:Baile Herculane, Govora, Calimanesti, Pucioasa, Someseni, Caciulata, Bazna. 
 • Apele hipotermice, oligometalice, silicoase si radioactive:Baile 1Mai, Bazna. 
 • Apele cloruro-sodice:Ocnele mari, Ocna sibiului, Slanic Prahova, Sovata.
 • .

  9.Acupunctura este indicata in psoriazis?

  RASPUNS: Renumiti specialisti in acupunctura, au realizat un studiu intitulat: „Acupunctura si Fitoterapia in Psoriazis-Observatii Clinice.”

  • Forma localizata de psoriazis raspunde foarte bine la tratament asociat (acupunctura + fitoterapie ); 
  • Forma generalizata este varianta în care dezechilibrele energetice sunt complexe, pe un fond de imunitate scazuta, necesitand un tratament de lunga durata; 
  • Un tratament asociat, acupunctura + fitoterapie, ofera mai multe sanse de abordare a unor mecanisme fiziopatologice ce induc aparitia si recidivele bolii, pentru ambele forme de manifestare a bolii..  

  10. Exista si alte tratamente complementare pentru psoriazis ?

  RASPUNS: Da, exista multiple tratamente complementare care pot ajuta bolnavii cu psoriazis .

  11. Pot sta de vorba cu producatorul ceaiului?

  RASPUNS: Puteti sta de vorba cu Gheorghe Giurgiu, producatorul ceaiului deniplant sau cu medicii de la Centrul de Biomedicina Deniplant – Aide Sante, in felul acesta puteti afla si alte lucruri care nu au fost cuprinse aici si puteti face alegerea potirivita.  Puteti intra in legatura si cu alti pacienti care folosesc sau au folosit ceaiul accesand Forumul de discutii creat in acest sent pe site deniplant.ro

  12. Daca sunt nemultumit de rezultate cum se procedeaza?

  RASPUNS: Au fost si pacienti la care organismul nu a raspuns pozitiv, sau a raspuns mai greu din mai multe motive si de aceea asiguram GARANTIA SUPREMA Detalii aici..

  13. Exista posibilitatea returnarii unui produs cumparat ?

  RASPUNS: Da si pentru acest lucru procedati cum este indicat aici..