Sari la conținut
Home » Blog » Deniplant kids

Deniplant kids

Avand in familie pe tatal meu care, fiind bolnav de PSORIAZIS a reusit sa se vindece cu plante medicinale si stiind ca mie mi-a dat sa beau acest ceai pentru prevenire, cand aveam numai 6 luni, am creat acest ceai Deniplant Kids, care este o formula adaptata pentru copii, a ceaiului Deniplant

Contine:
plante medicinale cultivate=40%
plante din flora spontana= 25%
muguri de pomi fructiferi=10%
flori de pomi fructiferi= 15%
fructe de padure=10%

Prezentare:
Sub forma de pulbere obtinuta din plante si fructe de padure.

Indicatii: 
copiilor pana la 18 ani
Prevenire si traament psoriazis   

Administrare:
In exclusivitate pentru uz intern.
Se prepara 750 ml ceai care se bea zilnic.

Contraindicatii:
Nu sunt; plantele nu sunt toxice.

Reactii adverse:
Nu au aparut la folosinta indelungata.

Durata tratamentului:
Deniplant Kids  :   1-4 luni pe an

Ideea centrala care a stat la baza crearii produsului “Deniplant Kids  ” a fost aceea ca “ Sanatatea copiilor trebuie sa fie grija tuturor parintilor”

Ceaiul Deniplant Kids se adreseaza ai copiilor pana la 18 ani ai caror parinti sufera de psoriazis . Ei  vor face o cura pentru  pentru a preveni declansarea bolii.

 Daca v-ati hotarat sa folositi plantele, este bine sa aveti in vedere urmatoarele:

*Fara regim alimentar sau alte restrictii. Daca ati tinut regim  pana acum, va trebui sa renuntati treptat la el, pe masura ce incepeti sa beti ceaiul.

MODALITATEA DE PREPARARE

Intr-un litru de apa puneti un pliculet cu plante. Se mai adauga o lamaie (100-150gr) cu coaja cu tot, taiata felii. Se fierbe pana raman 750ml.(Timpul de fierbere este  15-20 minute dupa ce a dat in clocot.) Dupa ce s-a racit, se se indulceste dupa gust cu zahar sau miere de albine(de preferinta miere). Daca se foloseste zahar pentru indulcire, se va pune in apa odata cu plantele, pentru a trece si acesta prin procesul de fierbere.

Toata cantitatea de 750 ml se va bea in cursul zilei in mai multe prize (cate putin cate  putin) pe tot parcursul zilei.

 Tot in aceeasi zi se va manca si lamaia fiarta, cu coaja cu tot, indulcita dupa preferint.

In fiecare zi se va repeta acelasi procedeu.

Deniplant Kids Pentru prevenire

Deniplant Kids Pentru tratament

Acest concept al prevenirii bolii de piele PSORIAZIS nu este abordat in prezent pe piata, si pentru ca Deniplant Kids poate face acest lucru se impune a fi prezent.

Cumpara aici…

Giurgiu Gheorghe
Author: Giurgiu Gheorghe

2023 Lansare magazin online 2022 Participare conferinte si congrese 2021 deniplant.com 2020 deniplant.eu 2020 Emisiunea Meloterapia si Meloterapia altfel 2020 Imuniplant Cito Remediu natural Anti HPV Oncogen 2019 Infiintarea Centrului de Biomedicina Deniplant- Aide Sante 2018 Grup de sprijin pentru persoanele paralizate. 2018 Neuromodulator al microbiomului. 2018 Artropol pentru afectiunile articulatiilor 2017 Imunomodulator natural al microbiomunui. 2016 Neuropolen - Regenerator natural al celulei nervoase. Remediu natural ce lupta cu paralizia 2015 Infiintarea Centrului de Wellness -Spa Biobreaza 2014 Polenoderm- Pentru o piele curata fara cosuri sau furunculi pe cale naturala . 2014 Sforamin produs nou pentru inlaturarea sforaitului pe cale naturala 2013 Polenoplasmin, pentru tratarea paraliziei la animale. 2012 Antistres Ceai de plante medicinale pentru combaterea efectelor cauzate de stres. 2011 Alergiplant Ceai de plante medicinale pentru alergii. 2010 Stoc caderii parului Plante pentru tinctura. 2010 Imuniplant Ceai de plante medicinale pentru afectiuni autoimune. 2009 Ceai Post operator pentru recuperarea rapida dupa interventii chirurgicale. 2009 Fructimet Ceai dun fructe de padure pentru afectiuni metabolice. 2009 Deniplant a devenit Marca Comunitara Europeana , fiind inregistrata la OHIM detalii.. 2008 Compania Deniplant JA a castigsat cu Deniplant Kids premiul I competitia Company of the Year 2008 organizat de Junior Achievement Romania si...