Sari la conținut
Home » Blog » Ceaiul Deniplant-psoriazis

Ceaiul Deniplant-psoriazis

Ceaiul Deniplant-psoriazis este un neuroimunomodulator genetic natural al genei CARD 14 si al microbiomului, care trateaza cauzele interne care produc si intretin psoriazisul. Leziunile de psoriazis de pe piele se vindeca fara unguente sau alte medicamente, fara regim alimentar.

Contine:

  • plante medicinale cultivate=35%
  • plante din flora spontana=25%
  • muguri de pomi fructiferi=15%
  • flori de pomi fructiferi=15%
  • fructe de padure=10%

Forma de prezentare: Pulbere uscata si macinata ambalata la pliculete de ceai a 1 gram fiecare.  30plicuri/pachet 

Indicat in urmatoarele afectiuni: – Psoriazis (generalizat, pustulos, capilar, unghii, palmoplantar, – Lupus eritematos – Lupus nefritic – Zona Zoster – Ihtioza 

Administrare: 740ml ceai care se bea zilnic 

Durata tratamentului: In raport cu evolutia bolii {4-6-12 luni} 

Contraindicatii: Nu sunt. 

Reactii adverse: Nu au aparut la folosinta indelungata. 

Termen de valabilitate: 2 ani . Verificati data pe prospect ;se pastreaza la intuneric si temperatura constanta 

Alte precizari: Fara unguente sau alte medicamente, fara regim alimentar. Sfaturi pentru cei care vor sa foloseasca ceaiul deniplant-psoriazis gasiti aici.. 

Mod de preparare si folosire Intr-un litru de apa se pune un pliculet cu plante. Se mai adauga o lamaie (100-150gr)cu coaja cu tot dupa ce ati spalat-o bine, taiata felii. Se fierbe pana raman 750ml (timpul de fierbere este 15-20minute dupa ce a dat in clocot). Dupa ce s-a racit se indeparteza lamaia si se indulceste dupa gust cu zahar sau miere(de preferinta miere). Daca se foloseste zahar pentru indulcire, acesta se va pune in apa odata cu plantele si lamaia, sa treaca si el prin procesul de fierbere. Toata cantitatea de 750 ml se va bea in cursul zilei in mai multe prize (cate putin) Tot in aceeasi zi se va manca si lamaia fiarta, cu coaja cu tot, indulcita dupa preferinta. 

Sfaturi pentru cei care vor sa foloseasca ceaiul deniplant pentru psoriazis gasiti aici..

Cumpara aici..

Giurgiu Gheorghe
Author: Giurgiu Gheorghe

2023 Lansare magazin online 2022 Participare conferinte si congrese 2021 deniplant.com 2020 deniplant.eu 2020 Emisiunea Meloterapia si Meloterapia altfel 2020 Imuniplant Cito Remediu natural Anti HPV Oncogen 2019 Infiintarea Centrului de Biomedicina Deniplant- Aide Sante 2018 Grup de sprijin pentru persoanele paralizate. 2018 Neuromodulator al microbiomului. 2018 Artropol pentru afectiunile articulatiilor 2017 Imunomodulator natural al microbiomunui. 2016 Neuropolen - Regenerator natural al celulei nervoase. Remediu natural ce lupta cu paralizia 2015 Infiintarea Centrului de Wellness -Spa Biobreaza 2014 Polenoderm- Pentru o piele curata fara cosuri sau furunculi pe cale naturala . 2014 Sforamin produs nou pentru inlaturarea sforaitului pe cale naturala 2013 Polenoplasmin, pentru tratarea paraliziei la animale. 2012 Antistres Ceai de plante medicinale pentru combaterea efectelor cauzate de stres. 2011 Alergiplant Ceai de plante medicinale pentru alergii. 2010 Stoc caderii parului Plante pentru tinctura. 2010 Imuniplant Ceai de plante medicinale pentru afectiuni autoimune. 2009 Ceai Post operator pentru recuperarea rapida dupa interventii chirurgicale. 2009 Fructimet Ceai dun fructe de padure pentru afectiuni metabolice. 2009 Deniplant a devenit Marca Comunitara Europeana , fiind inregistrata la OHIM detalii.. 2008 Compania Deniplant JA a castigsat cu Deniplant Kids premiul I competitia Company of the Year 2008 organizat de Junior Achievement Romania si...