Sari la conținut
Home » Blog » Ce facem daca avem un caine paralizat

Ce facem daca avem un caine paralizat

Scriu acest articol pentru ca am trecut printr-o situatie asemanatoare.
Am avut un ciobanesc german de 9 ani si in ultimul timp devenise foarte fricos la tunete.Din acest motiv de fiecare data cand se speria incerca sa sara gardul la un vecin si sa se ascunda in curtea lui. Dupa o astfel de saritura (gardul avea 1,7 inaltime)cred ca si-a produs o leziune la coloana vertebrala si cu timpul a inceput sa aiba probleme cu picioarele din spate, in sensul ca mergea din ce in ce mai greu si se dezechilibra.

In scurt timp problema s-a agravat, abia se mai misca, i-a disparut pofta de mancare si a refuzat sa mai manance.
Vizitele la medic nu au adus nimic bun, ba dimpotriva dupa injectiile cu cortizon nu s-a mai putut ridica de loc.

Eu ocupandu-ma cu tratamente naturiste am facut o combinatie din plante medicinale, polen, drojdie de bere, roscove si i-am administrat-o cu zmantana. Si pentru ca nu mai vrea sa mananace nimic ii puneam zmantana pe labuta, iar el se lingea sa fie curat. Astfel am reusit sa ii administrez acest preparat de trei ori pe zi zilnic. Dupa numai trei zile cainele a inceput sa se ridice pe picioare singur, a inceput sa manance si dupa o saptamana si-a revenit complet. I-am mai administrat preparatul pentru intretinere inca patru saptamani pentru ca se mai observa o oarecare jena la mers iar cand il masam la coloana unde medicul a spus ca a avut problema avea inca o sensibilitate.

Dupa acesta experienta am creat produsul Polenoplasmin care a ajutat foarte multi caini paralizati sa se vindece . Detalii despre cazurile de paralizie rezolvate cu Polenoplasmin gasiti pe site deniplant.ro/polenoplasmin