Sari la conținut
Home » Polenoplasmin

Polenoplasmin

Pentru uz veterinar, pentru catei si pisici ai alte animale domestice, Deniplant a creat nutraceuticele Polenoplasmin – alimente cu dublu rol de nutritie si de sanatate, pentru regenerarea nervoasa a placii neuromotorii la animalele paralizate sau cu probleme neurologice.

Istorie Polenoplasmin pentru Rex

Primul meu contact cu albinele , as putea spune ca a fost de cand m-am nascut, pentru ca in acea perioada tatal meu avea in curte doi stupi. Mamei mele findu-i frica de albine, nu a fost niciodata de acord cu aceasta activitate. De fiecare data cand tata umbla la stupi, noi copiii stateam ascunsi in casa si priveam pe geam cum se imbraca in halat alb, isi  punea masca de “cosmonaut” pe cap si cu fumarnita in mana se apropia de stupi si deschidea capacul,detalii aici..

Primul caz -cainele meu a paralizat

Am avut un ciobanesc german de 9 ani si in ultimul timp devenise foarte fricos la tunete.Din acest motiv de fiecare data cand se speria incerca sa sara gardul la un vecin si sa se ascunda in curtea lui. Dupa o astfel de saritura (gardul avea 1,7 inaltime)cred ca si-a produs o leziune la coloana vertebrala si cu timpul a inceput sa aiba probleme cu picioarele din spate, in sensul ca mergea din ce in ce mai greu si se dezechilibra. Detalii…

Polenoplasmin – Compozitie

Datorita compozitie bogate in aminoacizi, vitamine si minerale, produsul  polenoplasmin ofera posibilitati diverse de a echilibra procesele care au loc la nivelul celulei nervoase si placii neuromusculare iar dopamina prin rolul sau neurotransmitator, este posibil sa fie responsabila de multe tulburari neurologice. Detalii… 

Parerea medicilor

In cazul paraliziei la caini refacerea poate fi explicata prin mecanisme de refacere a neurotransmitatorilor cu rol in ameliorarea conducerii nervoase si a activitatii placii neuro-motorii, cat si a refacerii musculare. Detalii…

Cazuri de caini paralizati tratati cu polenoplasmin

Pe site am selectat cateva din zecile de cazuri de paralizie la caini, vindecate cu Polenoplasmin . Cazul….ar putea fi al cainelui tau, daca nu iei masuri din timp ! Detalii ….

Conferinte internationale la care a fost prezentat Polenoplasmin

Polenoplasmin a fost prezentat si apreciat la zeci de conferinte interne si internationale. Impreuna cu Prof. Dr. Manole Cojocaru, profesor la Facultatea de Medicina Titu Maiorescu din Bucuresti, am prezentat lucrari cu modalitatea de actiune a Polenoplasmin. Detalii ….

Galerie video

Mai jos gasiti cateva filmulete realizate cu evolutia cainelui cu coloana rupta si paralizat in urma unui accident de masina prezentat aici..