Sari la conținut
Home » Termeni EGO

Termeni EGO

Data intrarii in vigoare: 17.10.2022

Deniplant, Ego-Deniplant si Magazin Deniplant nu stocheaza date cu caracter personal

De aceea la inregistrarea ca user va solicitam sa folositi alt nume si prenume fata de cele reale.

Adresa de email este necesare pentru a va recupera parola daca o uitati

Acesti termeni si conditii constituie un acord intre dvs. (fie o persoana fizica, fie o singura entitate) si EGO Deniplant. Acesti termeni si conditii trebuie cititi cu atentie impreuna cu politica de confidentialitate disponibila pe site-ul nostru

Acesti termeni si conditii se aplica site-ului https://deniplant.ro/ego si site-urilor EGO personalizate.
(‘Site web’) si aplicatia mobila pentru consumatori ‘EGO’ asociata (‘Aplicatii’) gazduite in Apple iTunes Store, Amazon App Store si Google Play (‘App Store’) si aplicatiilor web Deniplant )

Scopul principal al aplicatiei EGO este de a permite utilizatorilor sa-si memoreze si prelucreze toate obiceiurile sale care au legatura cu sanatatea sa si a microbiomului sau: alimentatia, sportul, igiena, afectiunile tale fizice si emotionale  si sa partajeze datele introduse in aplicatie cu medicul lor, daca aleg sa faca acest lucru.

Scopul principal al aplicatiei EGO-Consultatii este acela de a permite medicilor sa vizualizeze informatiile incarcate si partajate de utilizatorii aplicatiei pentru consumatori, pentru ca medicii sa ofere sfaturi si indrumari medicale pentru a permite utilizatorului sa-si gestioneze mai bine simptomele si starea de sanatate. 

Ramane ca medicii sa-si foloseasca rationamentul profesional pentru a oferi sfaturi, aplicatia ofera doar informatii de la consumatori.

Utilizarea Serviciilor include accesarea, navigarea sau inregistrarea pentru a utiliza aplicatiile si site-ul nostru web. 

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni de utilizare inainte de a incepe sa utilizati Serviciile, deoarece acestia se vor aplica utilizarii de catre dvs. a aplicatiilor si a site-ului nostru web.  Va recomandam sa tipariti o copie a acestuia pentru referinta ulterioara.
Prin utilizarea Serviciilor sau prin descarcarea, instalarea sau utilizarea in alt mod a Aplicatiilor sau a site-ului web, confirmati ca acceptati acesti termeni de utilizare si ca sunteti de acord sa le respectati.  Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare, nu trebuie sa utilizati Serviciile.  Nerespectarea acestor termeni va duce la revocarea licentei dumneavoastra de utilizare a Serviciilor prin inchiderea contului dumneavoastra si retragere dreptuluide folosinta.

Acordarea Licentei

Serviciile sunt protejate prin drepturi de autor si tratate internationale privind drepturile de autor, precum si prin alte drepturi de proprietate intelectuala conform legii si tratatelor.  Serviciile sunt licentiate, nu vandute.  Serviciile sunt licentiate dupa cum urmeaza:

Instalare si utilizare: Va acordam dreptul de a descarca, instala si utiliza aplicatiile, in scopul monitorizarii starii dumneavoastra de sanatate si a partajarii acestor informatii cu medicul dumneavoastra, daca doriti.

Medicii dvs. sunt autorizati pentru a accesa acele informatii in baza acordului dvs, si a licentei pe care vi le acordam, dar sunt responsabili pentru siguranta datelor dvs. cu caracter personal odata ce le detine si sunt controlorii oricaror date personale pe care le puneti la dispozitie cu obligatiile aferente fata de dvs..

EGO Deniplant  nu accepta nicio raspundere pentru actele sau omisiunile lor.

Alte drepturi si limitari:

Mentinerea notificarilor privind drepturile de autor: nu trebuie sa eliminati sau sa modificati notificarile privind drepturile de autor de pe oricare si toate copiile aplicatiilor si ale site-ului nostru web.

Distributie: nu puteti distribui copii inregistrate ale aplicatiilor catre terti.

Interzicerea ingineriei inverse, a decompilarii si a dezasamblarii: Nu puteti face inginerie inversa, decompilati sau dezasamblati Serviciile, cu exceptia si numai in masura in care o astfel de activitate este permisa in mod expres de legea aplicabila, fara a aduce atingere acestei limitari.

Inchiriere: nu puteti inchiria, inchiria sublicenta sau imprumutati aplicatiile.

Servicii de asistenta: Desi nu avem nicio obligatie, va putem oferi asistenta tehnica legata de Servicii (‘Servicii de asistenta’).  Orice cod software suplimentar furnizat ca parte a Serviciilor de asistenta va fi considerat parte a Serviciilor si va fi supus termenilor si conditiilor;

Respectarea legilor aplicabile: trebuie sa respectati toate legile aplicabile privind utilizarea Serviciilor.

Alti termeni aplicabili

Acesti termeni de utilizare se refera la urmatorii termeni suplimentari, care se aplica si utilizarii de catre dvs. a Serviciilor:
Politica noastra de confidentialitate stabileste conditiile in care procesam orice date cu caracter personal pe care le putem colecta de la dvs. sau pe care ni le furnizati.  Folosind site-ul si aplicatiile noastre, sunteti de acord cu o astfel de prelucrare si garantati ca toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.  Temeiul legal pentru prelucrare este baza contractuala impreuna cu consimtamantul prin acceptarea acestor termeni si a politicii pe orice site web legat de acesta.
Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru continutul site-urilor web cu linkuri pe site-ul nostru.  Asemenea link-uri nu ar trebui interpretate ca sustinere de catre noi a acelor site-uri web conectate.

Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere sau daune care pot aparea din utilizarea lor de catre dumneavoastra.
Serviciile sunt doar o sursa de informatii si nu ofera nici un sfat medical sau alimentar. 

In nici un caz nu vom fi raspunzatori pentru orice consecinte legate de alegerea dietei si modului de viata al dvs. 

Va recomandam sa consultati intotdeauna un medic autorizat sau un dietetician inregistrat inainte de a va modifica dieta. 

Iti asumi toate riscurile asociate cu dieta ta.  In nicio circumstanta nu garantam ca analizele/rezultatele furnizate de Servicii identifica corect cauza si efectul intre inregistrarile din jurnal si rezultate � Serviciile ofera o indicatie de corelare, iar corelarea nu implica cauzalitate.

Incarcarea continutului

Daca solicitati ca informatiile dvs. sa fie partajate cu medicii sau cu alti profesionisti din domeniul sanatatii, informatiile dvs. vor fi partajate in siguranta de pe serverele noastre catre aplicatia Clinica.  In urma solicitarii dumneavoastra, clinicianul va primi o invitatie din aplicatia Consultatii.  Cookie-urile locale din aplicatia Clinica vor permite dezanonimizarea informatiilor dvs inregistrate in EGO., moment in care vor fi considerate date personale.
Va rugam sa consultati Politica de confidentialitate EGO, care ofera detalii suplimentare despre modul in care informatiile dvs. pot fi partajate si procesate de catre medici.
Putem partaja informatiile si datele dumneavoastra anonimizate sau cu caracter personal cu furnizorii nostri de servicii si partenerii nostri care indeplinesc functii in numele nostru.  Aceasta poate include partajarea datelor dumneavoastra cu caracter personal cu furnizorii de servicii IT, gazdele de date si partenerii de analiza terti.  Va rugam sa consultati Politica de confidentialitate EGO, unde sunt furnizate detalii suplimentare despre modul in care va putem partaja informatiile si informatiile personale cu terte parti.

Virusi

Nu garantam ca Serviciile vor fi sigure sau lipsite de erori sau virusi.  Sunteti responsabil pentru configurarea tehnologiei informatiei, a dispozitivelor, a programelor de calculator si a platformei pentru a accesa site-ul si aplicatia noastra. 

Ar trebui sa utilizati propriul software de protectie impotriva virusilor.
Nu trebuie sa utilizati gresit Serviciile introducand cu buna stiinta virusi, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale rau intentionate sau daunatoare din punct de vedere tehnologic. 

Nu trebuie sa incercati sa obtineti acces neautorizat la site-ul nostru web, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, computer sau baza de date conectat la site-ul nostru.
Nu trebuie sa atacati site-ul nostru web sau aplicatiile prin intermediul unui atac de refuzare a serviciului sau a unui atac de refuzare a serviciului distribuit.  Incalcand aceasta prevedere, veti comite o infractiune conform Legii privind utilizarea abuziva a computerelor din 1990 (Regatul Unit).  Vom raporta orice astfel de incalcare autoritatilor competente de aplicare a legii si vom coopera cu acele autoritati, dezvaluindu-le identitatea dumneavoastra.  In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dumneavoastra de a utiliza Serviciile noastre va inceta imediat.

Link catre site-ul nostru

Puteti face legatura catre pagina noastra de pornire sau orice alte pagini de pe site-ul nostru web, cu conditia sa faceti acest lucru intr-un mod corect si legal si sa nu prejudicieze reputatia noastra si sa nu profitati de ea.  Nu trebuie sa stabiliti o legatura in asa fel incat sa sugerati vreo forma de asociere, aprobare sau aprobare din partea noastra, acolo unde nu exista.  Nu trebuie sa stabiliti un link catre site-ul nostru pe niciun site care nu este detinut de dvs.  Site-ul nostru web nu trebuie sa fie incadrat pe nici un alt site web si nici nu puteti crea un link catre nici o parte a site-ului nostru, in afara de pagina principala.
Ne rezervam dreptul de a retrage permisiunea de conectare fara notificare.
Daca doriti sa utilizati continutul de pe site-ul nostru, in afara de cel mentionat mai sus, va rugam sa contactati deniplant@gmail.com

Link-uri si resurse ale tertilor

Acolo unde site-ul nostru web contine link-uri catre alte site-uri web si resurse furnizate de terti, aceste link-uri sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastra.  Nu avem control asupra continutului acelor site-uri web sau resurse.

Lege aplicabila

Va rugam sa retineti ca acesti termeni de utilizare, subiectul si formarea lor, sunt guvernate de legile din Romania. Tu si noi suntem de acord ca instantele din Romania vor avea jurisdictie exclusiva.

Informatii despre noi

www.deniplant.ro/ego  si orice domenii aferente, asa cum va sunt notificate in scris din cand in cand, sunt site-uri web operate de Deniplant si Giurgiu V. Gheorghe PFA (‘Noi’).  Aceste Site-uri promoveaza si furnizeaza link-uri catre site-uri terte care vand Aplicatiile.  Suntem inregistrati in Romania sub numarul F23/225/13.03.2013 CUI 31352864 si avem sediul social in Romania jud Ilfov, Oras Voluntri , Str. Stefan cel mere , nr 6 .  Suntem o societate PFA.

Contactaţi-ne

Pentru a ne contacta, trimiteti un e-mail la  deniplant@gmail.com

Va multumim ca folositi serviciile noastre!