Sari la conținut
Home » Psoriazis tratat la Herculane

Psoriazis tratat la Herculane

BALNEOFITOTERAPIA PENTRU PSORIAZIS               

1PSORIAZISUL este o afectiune a pielii, cu evolutie cronica, necontagioasa evoluand in pusee de reactivare, afecteaza  2-4%  din rasa alba, mai frecvent la fumatori si/sau consumatorii de alcool. Desi s-au facut multe cercetari, progresele in privinta etiopatogeniei sunt modeste. S-a elucidat in mare parte mecanismul formarii, dar nu si acela al producerii ca boala. In consecinta si incercarile de tratament local sau sistemic, continua sa fie numerose.

          In acest context balneofitoterapia incearca sa ofere o varianta terapeutica, pentru ameliorarea de cat mai lunga durata, a puseelor acestei complexe afectiuni, repausul si indepartarea factorilor declansatori, sunt importante pentru bolnavii cu psoriasis.

STATIUNEA BALNEARA BAILE HERCULANE ofera conditii foarte bune pentu influentarea factorilor declansatori si ameliorarea simptomatologiei prin climatŸsi apele minerale termo-sulfuroase aplicate in cura externa.

         Apele termo-sulfuroase de la HERCULANE actioneaza prin hidrogenul sulfurat continut. Acesta intervine in metabolismul celular si are rol desensibilizant,activeaza microcirculatia pielii are efect cheratolitic si reechilibreaza tonusul vegetativ.

         Toate aceste  efecte au dus la utilizarea apelor termo-sulfuroase si in boli dermatologice precum: psoriazisul, parapsoriazisul, unele cheratodermii.

          Numeroase studii si cercetari arata ca boli ca psoriazisul pot fi ameliorate cu ajutorul unor plante medicinale din flora Romaniei. in acest sens avem la dispozitie ceaiul DENIPLANT, o  pulbere obtinuta din mai multe plante  medicinale, care s-a dovedit eficienta in PSORIAZIS. 

Folosind ceaiul DENIPLANT, ceai brevetat de catre dl. GHEORHE GIURGIU, s-au obtinut ameliorari, din primele luni de tratament si disparitia elementelor de psoriasis dupa 6-12 luni.

Ceaiul DENIPLANT actioneaza la nivelul intregului organism,  influenteaza diferitele verigi ale lantului etiopatogenetic ce declanseaza si intretin boala, incetinind evolutia si chiar stopand-o. Tratamentul cu DENIPLANT este de lunga durata, este usor de folosit, este bine tolerat si nu au fost semnalate pana acum efecte secundare nedorite.

          Dl. GHEORGHE GIURGIU a fost bolnav de PSORIAZIS, iar dupa sute de ore de munca a reusit sa creeze acest ceai de plante, care i-a adus o nesperata vindecare. Aceasta inventie a obtinut Medalia de aur la Salonul International de Noutati Tehnice INVENTA 97€

FORMULA TERAPEUTICA LA HERCULANE

 Deoarece tratamentul cu ceaiul Deniplant presupune incetarea oricarui unguent sau alt medicament si fara regim alimentar, se poate aplica urmatoarea schema de tratament :

       1. Bai termo-sulfuroase  (foto ) la temperatura de 37grade in cura externa (la vana), aplicate 15 min. timp de 6 zile.

                2. Ceaiul DENIPLANT  750 ml ceai preparat conform unei proceduri speciale se va bea in cursul unei zile in mai multe prize, pe tot parcursul zilei,  Pachetul de ceai Deniplant contine 30 de doze zilnice.. Dupa cele 6 zile petrecute in statiune, se continua tratamentul la domiciliul pacientului pana la disparitia totala a leziunilor. Administrarea ceaiului nu trebuie intrerupta brusc ci treptat o zi da, o zi nu, timp de 2 luni. Daca nu mai apare nici o leziune se poate renunta definitiv la ceai.

                3. De doua ori in 6 zile se fac bai in cada(foto) cu plante balneologice, cu efecte antiseptice, antiinflamatorii, cicatrizante, sedative.

          Daca in primele zile de tratament organismul nu rezista fara ungeuente, se poate folosi o crema cosmetica.

         In functie de rezultatele obtinute, medicul curant va stabili cand se va putea repeta cura BALNEOFITOTERAPIE LA BAILE HERCULANE

 DIRECTOR MEDICAL                                                           MEDIC SEF

S.C.HERCULES S.A.,                                                          S.C.HERCULES S.A.,

dr. Gogaltan Iancu                               dr. Teleman Mariana