Sari la conținut
Home » Imuniplant

Imuniplant

Imuniplant este un remediu natural sub licenta Deniplant®

Ceaiul Imuniplant este un imunomodulator genetic natural al microbiomului uman care contribuie la inlaturarea disbiozelor de la nivelul microbiotei si astfel se pot preveni si inlatura afectiuni autoimune si metabolice

Contine:

  • plante medicinale cultivate=35%
  • plante din flora spontana=25%
  • muguri de pomi fructiferi=15%
  • flori de pomi fructiferi=15%
  • fructe de padure=10% 

Forma de prezentare:
pulbere uscata si macinata ambalata la pliculete de ceai a 1 gram fiecare. 30plicuri/pachet

Proprietati:
Imunomodulator genetic natural,
Modulator natural al microbiomului intestinal Regleaza metabolismul celular,
Regleaza sistemul nervos central,
Moduleaza activitatea neurotansmitatorilor importanti
Energizant fizic si psihic,
Remineralizant,
Creste rezistenta la oboseala, 

Indicat in :
Afectiuni Autoimune
Afectiuni Metabolice
Afectiuni ale organelor interne, ficat, rinichi, plamani,
Hiperaciditate
Acidoza metabolica
Sindromul metabolic                                      Disbioza microbiomului  

 

Administrare:
740ml ceai care se bea zilnic

Durata tratamentului:
In raport cu evolutia bolii (2-6 luni)

Contraindicatii:
Nu sunt.

Reactii adverse:
Nu au aparut la folosinta indelungata.

Termen de valabilitate:
2 ani de la data de pe prospect;
se pastreaza la intuneric si temperatura constanta

Alte precizari:
Poate fi folosit in paralel cu medicatia alopata stabilita de medicul curant

Mod de preparare si folosire Intr-un litru de apa se pune un pliculet cu plante. Se mai adauga o lamaie (100-150gr)cu coaja cu tot dupa ce ati spalat-o bine, taiata felii. Se fierbe pana raman 750ml (timpul de fierbere este 15-20minute dupa ce a dat in clocot). Dupa ce s-a racit se indeparteza lamaia si se indulceste dupa gust cu zahar sau miere(de preferinta miere). Daca se foloseste zahar pentru indulcire, acesta se va pune in apa odata cu plantele si lamaia, sa treaca si el prin procesul de fierbere.

Toata cantitatea de 750 ml se va bea in cursul zilei in mai multe prize (cate putin)

Tot in aceeasi zi se va manca si lamaia fiarta, cu coaja cu tot, indulcita dupa preferinta.

Cum ne dam seama daca avem probleme cu imunitatea

Desi sistemul dumneavoastra imunitar este invizibil, exista mai multe moduri de a descoperi daca are probleme sau nu.

Daca in acest moment va simtiti bine , inseamna ca este nemaipomenit , deoarece in acest moment milioane de invadatori microscopici abia asteapta sa va atace si imbolnavi, insa nu resusesc pentru ca sistemul imunitar le sta in cale. 

Daca nu va simtiti bine, daca din cand in cand mai aveti vre-o jena sau durere, ori va simtiti obosit, indispus si lipsit de energie, nu ingnorati aceste senzatii, pentru ca sistemul imunitar va este in pericol.

Test de imunitate

Daca descoperiti ca ati dat mai multe raspunsuri de DA decat NU, exista toate sansele ca sistemul dumneavoastra imunitar sa aiba nevoie de ajutor.

Daca ati raspuns mai mult cu NU inseamna ca sistemul dumneavoastra isi face datoria cum trebuie.

1.Parul: Si-a pierdut luciul?; E mat, gras sau rarit?

2.Capul: Suferiti de dureri recurente de cap sau accese de ameteala, apatie si abulie ? Va simtiti capul ingreunat si sensibil la durere ?

3.Ochii: Aveti senzatia ca v-au obosit ochii ? Sunt injectati sau va ustura? Au un luciu mat, sticlos, lipsit de sclipire ?

4.Urechile: Vi se pare ca auziti uneori un sunet ascutit ? Aveti mancarimi sau dureri de urechi ?

5.Nasul: Va curge nasul, va mananca sau e congestionat ? Stranutati ? V-a slabit simtul mirosului ?

6.Gura: Aveti o respiratie urat mirositoare? Simtiti un gust neplacut in gura? Aveti ulceratii sau umflaturi ale limbii? Suferiti de hemoragie a gingiilor sau ulcere bucale? Aveti dintii stricati sau gingivita? V-a slabit simtul gustului? Va sunt buzele crapate sau dureroase?Aveti adesea iritatii la colturile gurii?

7.Gatul: Aveti gatul teapan si va doare cand miscati capul?

8.Faringele: Aveti usturimi sau dureri faringiale? Uneori acuzati dificultati de deglutitie?

9.Traiectul digestiv: Suferiti de indigestii, gaze, diaree, balonare, constipatii sau dureri abdominale? Aveti greturi in anumite momente ale zilei?

10.Muschii: Va simtiti muschii slabiti si cu furnicaturi? Va raniti usor?

11.Articulatiile: Aveti articulatii rigide, dureroase?

12.Pielea. Aveti pete sau eruptii? Este pielea dumneavoastra uscata, mata sau umflata? Aveti probleme cu mirosul corporal?

13.Unghiile: Aveti pete albe, striatii, despicari sau o tenta vinetie pe unghii?

14.Nivelul de energie: Aveti nevoie de cafea sau de alte stimulente , cum ar fi ciocolata, sau zaharul, ca sa functionati normal? Nivelurile dumneavoastra energetice sunt intermitente, haotice sau inexistente? Va simtiti obosit intr-o parte prea mare a timpului? Cascati mult in timpul zilei? Va simtiti adesea apatic?

15.Somnul: Va e greu sa adormiti? Aveti un somn agitatsi interitent? Transpirati excesiv in timpul noptii?

16.Puterea cerebrala: Va e dificil sa va concentrati? Sunteti uituc?Aveti probleme de memorie?

17.Sentimentele: Va simtiti stresat, deprimat, trist, indispus, iritabil sau pur si simplu nu in apele dumneavoastra?

18.Foamea: Aveti stari de foame anormale sau pofta intensa pentru cate un anumit aliment? Sau, dimpotriva, va lipseste pofta de mancare?

19.Stilul de viata: Sunteti supraponderal?  Fumati? Aveti o munca sedentara? Faceti prea putina miscare? Petreceti putin timp in lumina naturala a zilei? Consumati multe alimente rafinate, procesate sau de convenienta? Aveti o dieta cu un continut ridicat de zahar?

20.Starea generala de sanatate: Raciti mai des decat de trei ori pe an? Va e greu sa treceti peste o infectie? Suferiti de infectii repetate? Aveti alergii? Sunteti predispusi la afte sau cistita? Suferiti de anemie? Vi se vindeca prea incet ranile? Simtiti frigul mai intens decat alte persoane? Ciclul menstrual e neregulat? Ati remarcat o scadere a energiei sexuale? Va simtiti ca si cum v-ati fi pierdut pofta de viata?

Sistemul natural de aparare

Sistemul natural de aparare a organismului impiedica infectarea si imbolnavirea

Cum putem mari imunitatea

a)natural cand individul contacteaza o boala dar supravietuieste pt ca organismul sau sintetizeaza anticorpi si devine imun

b)artificial cand se injecteaza un vaccin si acesta stimuleaza sintetizarea anticorpilor si acelor celule de memorie pentru ca individul sa devina imun

c)cu ajutorul IMUNIPLANTULUI care este un produs natural si poate determina organismul sa lupte singur cu bolile.

Probleme Imunitare

Alergiile apar cand sistemul imun raspunde excesiv la un factor de mediu inconjurator sau la anumite medicamente .

Hipersensibilitatea este un raspuns alergic extrem si rapid si poate duce la anafilaxie ce poate duce la deces.

Rejectia transplantului apare cand limfocitele T recunosc, invadeaza si distrug tesuturile strine transplantate.

Transfuzia de sange poate determina aglutinarea eritocitelor daca nu se verifica compatibilitatea intre donor si acceptor

Autoimunitatea apare cand sistemul imun nu poate diferentia celulele self de cele non-self si sunt atacate tesuturile organismului.


Patogenii care determina imbolnavirea
virusi
virusi
bacterii
bacterii
ciuperci
ciuperci
METABOLISMUL reprezinta totalitatea reactiilor biochimice care se produc in organism 
Procese metabolice

Metabolismul cuprinde doua mari procese:
– Anabolismul este totalitatea reactiilor chimice care conduc la o sinteza sau la o fabricare, el necesita, in general, un consum de energie.
– Catabolismul este totalitatea reactiilor care conduc la o degradare; el antreneaza, in general, o eliberare de energie.
Termenul „metabolism” poate de asemenea sa fie intrebuintat intr-un sens mai restrans: metabolismul lipidelor, al sodiului etc. Metabolismul energetic este totalitatea reactiilor metabolice ale organismului: in cursul unui lant de reactii foarte lung si complex, denumit ciclul Krebs, energia provenind de la nutrimente (proteine, glucide, lipide) este mai intai transformata si stocata (anabolism) sub forma de adenozintrifosfat (A.T.P.), molecula prezenta in celule. Aceasta energie este apoi eliberata prin degradarea (catabolism) A.T.P.-ului pentru a acoperi cheltuielile energetice; crestere, activitate fizica, cheltuieli de intretinere si de reparatie, metabolismul bazal (energia necesara pentru a mentine temperatura corpului, ritmul cardiac, functionarea plamanului si alte functiuni de baza) etc.

Ritmul metabolic

Metabolismul, un proces al corpului uman de neinteles care socheaza multe persoane trecute de 35 de ani. Multi oameni considera incetinirea metabolismului ca o reactie normala la faptul ca au imbatranit

Cu toate acestea adevarul e ceva mai linistitor. Intr-adevar organismele noastre sufera diferite schimbari pe masura ce imbatranim ceea ce duce si la o incetinire a metabolismului insa cu toate acestea putem evita acumularile de kilograme dupa o anumita varsta.

De fapt ce este metabolismul? Este procesul prin care corpul nostru arde calorii si este alcatuit din 3 componente : ritmul metabolic de odihna, efectul termic al alimentatiei si activitatea fizica.

Ritmul metabolic de odihna este energia pe care o folosim atunci cand ne odihnim pentru a mentine functiile vitale cum ar fi respiratia sau somnul. La majoritatea oamenilor s-a stabilit ca in jur de 60-70% din energia totala se duce pe mentinerea functiilor vitale, adica o femeie de 63 kg arde in jur de 1.450 de calorii. Datorita faptului ca muschii reprezinta tesutul metabolic activ al organismului, ritmul metabolic de odihna este aproape in totalitate determinat de masa de muschi a fiecarei persoane in parte. Majoritatea femeilor au mai multe grasimi raportat la cazul barbatilor, care au o masa musculara mai mare, ceea ce inseamna ca femeile au un metabolism mai lent decat al sexului tare, in medie cu 5-10 procente. Desi poate parea nedrept un barbat consuma mai multe calorii atunci cand sta pe canapea in fata televizorului decat o femeie care face exact acelasi lucru. Ritmul metabolic de odihna se reduce cu 2-3 procente la fiecare 10 ani pana la varsta de 30 de ani, ca rezultat direct al faptului ca masa musculara imbatraneste. Din fericire putem preveni aceasta imbatranire cu exercitii fizice regulate care au rolul de a mentine muschii in vigoare.

Efectul termic al alimentatiei reprezinta energia pe care o folosim pentru a arde calorii sau mai exact, energia pe care o folosim in timpul digestiei, absorbtia si metabolizarea alimentelor consumate. Spre exemplu atunci cand mancati un aliment ce are 110 calorii ar trebui sa stiti ca 10 calorii sunt folosite pentru digestie. Chiar si atunci cand savurati o cina intr-un restaurant ar fi indicat sa comandati preparate usoare, care sa nu dea prea mult de furca stomacului. Salatele si fructele consumate seara ajuta digestia si duc la arderea caloriilor acumulate in timpul zilei.

Cel mai mare control asupra metabolismului il putem avea prin intermediul activitatii fizice. Din pacate ritmul de viata cotidian nu ne permite efectuarea de exercitii in fiecare zi, mai ales daca sunteti una dintre milioanele de persoane care lucreaza in fata calculatorului in fiecare zi. Cu cat va miscati mai putin cu atat va veti simti mai putin puternic. E important sa faceti miscare chiar si 30 de minute pe zi. Incercati sa mergeti la servici pe jos sau coborati din tramvai cu o statie mai repede, parcati masina mai departe de locul de munca, orice numai sa faceti miscare. In acest fel nu veti avea batai de cap in lupta cu kilogramele iar corpul va da semne clare de vigoare. Pana si foitul dintr-o parte intr-alta duce la arderea caloriilor. Sunt insa si oameni norocosi care orice ar manca tot nu se ingrasa. Cativa specialisti au observat ca acele persoane fac intotdeauna miscare, fie dau din picioare atunci cand asculta o melodie, alearga dintr-un loc in altul, cand dorm se muta dintr-o parte in alta a patului, se foiesc in scaun atunci cand sunt in fata calculatorului sau n-au stare nici la masa, ceea ce duce la arderea mai multor calorii decat in cazul unei persoane mai linistite.

Procesul ireversibil al imbatranirii nu-l putem opri dar putem sa minimalizam cat mai mult efectele adverse ce vin odata cu trecerea anilor daca facem miscare.