Sari la conținut
Home » Dr.Darie Alexandru

Dr.Darie Alexandru

  Am aflat de existenta tratamentului cu ceaiul Deniplant pentru boala Psoriazis, de la o pacienta pe care o am in evidenta.

 Aceasta mi-a povestit ca are un nepot care a avut aceasta boala si in urma acestui tratament leziunile i-au disparut complet.  
         In anul 2005, prezentandu-se la controlul anual, Dan    Maiacovschi , mi-a spus ca de cateva luni i-au aparut pe piele cateva leziuni. In urma unei biopsii i s-a stabilit diagnosticul Psoriazis si a inceput tratamentul cu Dermovat. I-am povestit despre nepotul pacientei mele, desi nu eram convins ca numai ceaiul Deniplant poate rezolva o asemenea afectiune.  
          Scepticismul meu a fost spulberat pe parcursul a catorva luni in care am vazut la pacientul meu cum leziunile au inceput sa se micsoreze, iar unele chiar sa dispara. L-am intrebat daca a mai folosit  in paralel si alte tratamente si mi-a spus ca inca de la inceput a intrerupt tratamentul cu unguentul folosit si in afara de consumarea  ceaiului Deniplant nu a mai urmat nici un alt tratament alopat si nu a tinut nici regim alimentar.   
              Dupa 6 luni de tratament, pacientului i-au disparut complet  leziunile si a intrerupt consumarea ceaiului. I-am spus sa ma informeze daca boala va mai recidiva si-i vor aparea din nou leziunile cutanate.  
               Desi am mai vazut cateva cazuri asemanatoare, doresc sa le urmaresc pe o perioada mai indelungata de timp, pentru a ma convinge pe deplin ca tratamentul cu ceaiul Deniplant poate ajuta  bolnavii cu psoriazis  

              Dr. Alexandru Darie  
              Medic specialist MF, MG  
              Competenta Medicina Muncii  
              Competenta Homeopatie