Sari la conținut
Home » Despre ego

Despre ego

EGO-Asistent personal pentru Nutritie Sanatate Sport

Manual utilizare

 -Este un Alterego Digital, ca o extensie a propriei memorii pentru memorarea si prelucrarea tuturor obiceiurile tale care au legătură cu sănătatea ta si a microbiomului tau: alimentatia, sportul, igiena, afectiunile tale fizice si emotionale.

-Permite scurtarea timpului de consultatii si facilitarea punerii un diagnostic corect.

-Permite monitorizarea administrării medicamentelor

-Ajuta la prevenirea disbiozei microbiomului.

-Ajuta la prevenirea si inlăturarea afectiunilor autoimune, metabolice, neurologice(alegerilor, intolerantelor alimentare, psoriazis, paralizii, etc). 

-Ajuta la prevenirea  obezitatii la copii.

-Faciliteaza consultatii online cu medicii si specialistii Centrului de Biomedicina, care analizeaza jurnalele din aplicatia EGO si in urma discutiei online, dupa evaluare, primiti sfaturi in legatura cu starea de sanatate.

-Face preventie si educatie sanitară. 

-Este o interfata intre pacient si dosarul electronic de la CNS

-Ideea centrala care a stat la baza infiintarii Platformei EGO a fost indemnul dat de Hipocrate cu peste 2400 de ani in urma:”Lasati hrana sa va fie medicament si medicamentul hrana”.
Pentru noi astazi acest indemn parafrazat a devenit Motto:
„Mananci si te vindeci, daca stii ce, cat si cum”.

EGO se adreseaza copiilor mai mari de 7 ani, cat si persoanelor adulte si varstnice care au nevoie de un asistent personal de nutritie, sanatate, sport.

O data ce ai accesat EGO, va trebui sa ai grija de el mai mult de cat de propriul copil pentru ca el va fi cel care va avea grija de tine cand copiii te vor părăsi.

„EGO are grija de sanatatea ta mai mult de cat ai tu” mi-a spus un client.